Like this blog

woensdag 2 februari 2011

Whoom Booom



De naam opzich belooft al wat. Ik heb het natuurlijk over de limited edetion line van Essence voor maart en april van dit jaar. Gisteren schreef ik al een blog over een artikel uit deze lijn, namelijk de cream liner. Benieuwd naar de rest van de persfoto's, lees dan verder...




 


















 Elke keer verzinnen ze weer iets nieuws. Zo ook deze lipgloss. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: 01 muse marilyn en 02 roy's red. Je bent verzekerd van een mooie look. Wanneer je een lipglossje koopt heb je niet alleen die ene kleur, maar ook nog 4 andere. Hij belooft namelijk naar je mood te veranderen. Muse Marilyn veranderd van roze naar paars en Roy's Red veranderd van oranje tot fuchsia. De adviesprijs is ook nog eens heerlijk, namelijk 1,99 euro!






Ook zitten er natuurlijk weer leuke oogschaduw mono's in de lijn. Er zijn vier verschillende kleuren. Je hebt: 01 you've got the art, 02 roy's red, 03 chacalaca en 04 andy, you're a star. Of deze nummering klopt weet ik niet, in het persbericht staan andere namen dan bij de foto's, maar dit komt het meest over een. De oogschaduws zijn verkrijgbaar vanaf 1,59 euro, wat alles weer goed maakt! De hooggepigmenteerde oogschaduws beloven je ogen intens te laten schitteren :)




Essence heeft natuurlijk ook weer aan de nagels gedacht en daarom zijn er vier mooie kleurtjes aan de collectie toegevoegd. Ook deze is weer verkrijgbaar in de kleur 01 chacalaca, 02 andy you're a star, 03 you've got the art en 04 roy's red. De adviesprijs is 1,79 euro.




Maar het blijft niet alleen bij nagellak voor de nagels er zit nog een leuk vijlsetje en nagelstickers in de Whoom Booom collectie. Het motto voor de nagelstickers is; laat je nagels voor zichzelf spreken :). Voor 0,99 euro heb je deze leuke stickertjes, genaamd hey ya!, al in je bezit. Daarnaast kosten de nagelvijltjes 1,59 euro en deze heten Pow Wow.

Welke artikelen ga jij proberen te bemachtigen?