Like this blog

woensdag 26 januari 2011

Sehpora by Opi Gleek

Elke dinsdagavond om 20.30 is op RTL 5 Glee te zien. Een Amerikaanse serie over een High School zanggroep. In de zanggroep zitten allemaal verschillende types. Ook worden veel verschillende problemen belicht, zoals tienerzwangerschappen, homo seksualiteit, pesten, rasisme, hoe het is om gehandicapt te zijn of emo, nerd of bedweterig. Maar ook worden juist deze stereotypes doorbroken. Alle kanten van hoe het is om op de middelbare school te zitten worden belicht. En dan kun je ook nog eens mee zingen met de ene hit na de andere. Het is gewoon een onwijs leuke serie en als je het nog niet gezien hebt moet je dat zeker eens doen. Maar nu komt er ook nog eens iets nieuws uit in verband met Glee...





Naast DVD's, CD's, posters en t-shirt heeft Sephora een nagellaklijn ontwikkeld voor deze immens populaire tv-serie. Namelijk de Gleek Out lijn. Er zijn zeven verschillende kleuren nagellakjes en drie prints voor je nagels. Bij de sets van zes zitten ook nog eens drie exclusieve nagellakjes. En ze hebben allemaal een erg toepasselijke naam:


Slushied
Hell to the No

Gleek Out
Diva-in-Training
Who Let the Dorks Out?
Miss Bossy Pants
Mash-Up

Set van zes met drie exclusieve nagellakjes
Showstopper
Berry Special
One Hit Wonder


De gehele lijn is vanaf februari in Amerika te krijgen. De nagellakjes kosten daar 9,50 dollar en voor een set van zes betaal je 22,00 dollar. De prints voor je nagels zijn te verkrijgen vanaf 15,00 dollar.

Wanneer de nagellakjes in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is helaas nog niet bekend! Maar ik kijk zeker uit voor de set van zes nagellakjes :) Wel nog even sparen.

En zit er een kleurtje voor jullie bij?

Edit: En ineens was deze blog verdwenen, dus bij deze weer helemaal aanwezig!